Roham majális
 
 
Jza and the Fantastik, Dj Suhaid

Sör ivó és virsli evõ verseny

Mind az ami az embernek a majális név alatt beégett az agyába, ezen az estén életre kel. Jza és fantasztikus csapata Husky Joe-val és Suhaiddal vezényelnek nekünk vurstli hangulatot. Ezen az estén minden megeshet. De egy biztos: lesz virsli evõ sör ivó verseny, lesz fenékráztatás hajnalig, lesznek könnyed és nehezebb zenei pillanatok. De értelem lehetõleg kevés.

Idõpont: 2010. május 1. 21:00
Helyszín: Roham Terasz - Bp. VIII. kerület Vas u. 16.
Belépõ: 400 Ft
 
 

A JZA & the Fantastiks zenekart az ex-Riddim Colony énekes Horváth Boldi (JZA) alapította meg bátyjával Horváth Gáspárral (Jumo Daddy - Irie Maffia) 2008-ban. A Fantastiks egy képzett zenészekbõl (Kõbányai Zenei Stúdió, Kodolányi Jazz tanszak) álló dob-basszus-gitár-billentyû alap felállást takar, mely koncerttõl függõen kiegészül egy kéttagú vokálszekcióval.

Az Irie Maffia 2008-ban kezdõdõ komolyabb beindulása után Jumo Daddy visszalépett a zenekarral való koncertezéstõl, azóta a háttérben zeneszerzõként és producerként vesz részt a produkcióban. Stílusukat nehéz meghatározni, egyvelege a funknak, a reggae-nek, a hiphopnak, de a repertoárban helyet kap diszkó vagy lassú blues dal is.

Eddigi koncertek: A38, Corvintetõ, Efott fesztivál, Sziget fesztivál, Dürer Kert, BME egyetemi napok, Cöxpon ambient café, Százhalombatta, Fogasház. Jelenleg elsõ lemezük utómunkálatai folynak, melynek bemutatójára május 24-én kerül sor a Zöld Pardonban.

"... a formáció abszolút szórakoztatóan és lazán olvasztja össze a reggae-t a funky diszkót és a popzenét, mindezt viccesen megmondós szövegekkel."

Exit magazin 2010 január


Fellépõk:

Jza and the Fantastiks
Dj Husky Joe
Dj Suhaid
 
 

 

 
  Vissza
Ebben a témában nincs hozzászólás.





 

Hozzászólásom a témához:
Nevem:
Hozzászólásom:
Kérlek írd be a
számot