Roham program - 2010. december
 
 
A Roham osztag:

Roham Rezervátum: kávézó, bár, galéria, pince
1088. Budapest, Vas utca 16.
Kis Roham
1065 Budapest, Révay utca 8.

Kiemelt bulik:
minden szerdán: Dirty Kaleidoscope
dec. 4. Santa Diver
dec 4. SMRLG, Hippikiller
dec 16. Cabaret Medrano
dec 18. Szláv Mikulás
dec 28. Pop Ivan
 
 



2010. december 1. szerda
ROHAM Bár 22:00
Dirty Kaleidoscope: playground for adult
Kulo, TM45, Lobotone, Kanada Káosz és ügyvédje Vadász S. Tamás, Rock and roll, rhythm and blues, space jazz TÁNCEST minden szerdán. A vizuális kielégülést a Csipáncsap Vetítõs B’sz biztosítja.

2010. december 2. csütörtök
ROHAM Bár 21:00
A ROHAM Bár & BP Boogie Entertainment örömmel bemutatja:
A 3as Csapás! (Happy Hanukah)
D-Joint - DJ/Scratch/FX
Hopa - MC/Konga
Psy-Low - Guitar/Beats
A 3as Csapás 2010 januárjában alakult, rap-rock-jazz fúziós zenekar, ami impro freestyle stílusban játszik. A Tilos Rádió Boogie Sáv címû mûsorában DJ D-Joint vendégeiként mutatkoztak be.

2010. december 3. péntek
ROHAM Bár és Galéria
Rezervátum: ROHAMos Állatságok
A ROHAM Galéria soron következõ csoportos kiállításának tematikáját az állatok adják. A tárlaton olyan Rohamos mûvészek és hozzájuk szellemileg szorosan kapcsolható fiatal alkotók jelennek meg, akik az állatokat mind a formális, texturális és mind pedig a szimbolikus lényükben ragadják meg.

Party:
Roots & Culture!
Supa Dub - live
Selectors:
I.Ration (Tilos)
Áfonya (Tilos)
Jahfar (Tilos)

2010. december 4. szombat
ROHAM Bár 21:00
A szentháromság: Uzipov, Hippikiller, SMRGL
A kegyetlen szentháromság próbát tesz a Roham bár kockás falainak szétfeszítésére. Empátia. Szépség. Tudás. Sanoma Punk. És a koncert végén megható pillanatok fognak következni. A zenekarok kart karba öltve, a közönség könnyekkel átitatott kéjmámorában úszva együtt énekli a We are the word c. számot.. You're the children.

ROHAM Pince 21:00
Santa Diver, Lara
A Santa Diver trió igazi ezredfordulós zene: technoid lüktetés, a jazz-bõl eredõ kötetlenség és szabadság, filmzenés merengés, a törzsi zenék pszichedelikus transzélménye. Koncertjeik a pozitív energia-feltöltõdés jeles eseményei.
Kézdy Luca – hegedû, effektek, Szesztay Dávid – basszusgitár, Halmos András - dob

A Lara egy vadiúj formáció, ez lesz a harmadik koncertjük. Szabad zene fantasztikus zenészekkel - nincsenek számok, csak az adott pillanatban születõ improvizációs zenefolyam.
László Lilla – altszaxofon, fúvós hangszerek, Décsi Attila – gitár, Szûcs Gergely Rezsõ – basszus, Ujvárossy Andor – dob

2010. december 7. kedd
ROHAM Bár 21:00
Butterfly Effect
A 2010-ben alakult formáció a dzsessz, a népzene, a hiphop és a klasszikus zene elemeit ötvözi egyedi stílusban. A tagok – Magyar Bori (Besh O Drom), Vázsonyi János, Kardos Dániel – háromféle zenei stílust képviselnek, a zene mégis egységes

2010. december 8. szerda
ROHAM Bár 22:00
Dirty Kaleidoscope: playground for adult
Kulo, TM45, Lobotone, Kanada Káosz és ügyvédje Vadász S. Tamás, Rock and roll, rhythm and blues, space jazz TÁNCEST minden szerdán. A vizuális kielégülést a Csipáncsap Vetítõs B’sz biztosítja.




2010. december 9. csütörtök
ROHAM Bár 20:00
Diszkóvágás
A Tilos Rádió legendás Diszkóvágás címû mûsora közkívánatra újjáéled kéthetente csütörtökönként este a Rohamban. Badihali és szakértõ vendégei gondoskodnak arról, hogy megelevenedjen a hetvenes évek diszkóláza, és egy-egy pillanatra a new york-i Paradise Garage-ban, vagy a manchesteri Haciendában érezzük magunkat. Diszkótörténeti pillanatok hatalmas klasszikusokkal és soha nem hallott ritkaságokkal. Táncolni nem kötelezõ, beöltözni sem. Az idõutazás ingyenes.

ROHAM Pince 20:00
Támadnak a Könyvek! Barcsay Jenõ Emlékzenekar, Gazsi és az Atom Gyermekei, Disco Designers & Laserman & MC Fantom, Killbert Intermedia VJ Crew
Nagyon komoly a helyzet. A Guttenberg Galaxisnak vége. Hosszas évek áldozatos munkája révén elkészült az MKE intermédia szakához kapcsolódó: RAJZ, KÖNYV, FELADAT c. könyv, melynek ofszet kiadását, most te is támogathatod, ha eljössz. Mi mindennél többet adunk! Aki nem jön el, nem lesz ott!

2010. december 10. péntek
ROHAM Bár 21:00
Roham Trash Party
Nem adjuk fel. A Trash Party lesz minden bizonnyal Közép-Európa legmenõbb szórakoztatóipari eseménye. Már most sincs egyébként vetélytársa, csak szánt szándékkal nem juttatjuk el mindenkihez az információt, hogy aki tud róla és eljön, érezze magát nagyon prominensnek. ízelítõ a fellépõkbõl: Lopunk, Jakab & Boldizsár, Új Látásmód Fúzió, DerTanz, Nylon Me. Thanks god, that i’m trash.

2010. december 11. szombat
ROHAM Bár 21:00
I Belong to the Band
Különleges elektro-akusztikus hangperformansz az experimentális zene nemzetközi mestereivel.
Jean-Michel Van Schouwburg (B) – ének, Adam Bohman (UK) - akusztikus tárgyak, Oli Mayne (UK) - vibrafon, elektronika, Sõrés Zsolt (Ahad) (H)- mélyhegedû, elektronika, tárgyak

ROHAM Pince 21:00
Puhító zenekar
A Puhító a metálszamba egyetlen jelenlegi hazai képviselõje. Érdekes mûfaj. Ha még nem hallottál róla, gyere el a koncertre.

2010. december 15. szerda
ROHAM Bár 22:00
Dirty Kaleidoscope: A playground for adult
Kulo, TM45, Lobotone, Kanada Káosz és ügyvédje Vadász S. Tamás, Rock and roll, rhythm and blues, space jazz TÁNCEST minden szerdán. A vizuális kielégülést a Csipáncsap Vetítõs B’sz biztosítja.




2010. december 16. csütörtök
ROHAM Bár 21:00
Cabaret Medrano

ROHAM Pince 21:00
A metál nem mond csütörtököt: My small community, Apey and the Pea
A My small community egy nagyon jó rock metál zenekar, akik ontják magukból a lemezeket és egyenesen felfelé ívelõnek tûnik karrierjük 2006 óta. Az Apey and the pea meg a kedvenc metál celebünk. A babaarcú démon. Az egyetlen zenész az országban, aki az egyébként szarul hangzó mûfajnak, a metál-akusztiknak értelmet adott.

2010. december 17. péntek
ROHAM Bár 21:00
Roham Billy: Nitus & The Rollin Dice és barátai
Az official rockabilly bandánk a decembert sem tudja bugi nélkül hagyni.
Jönnek, táncoltatnak, hoznak vendéget és repítenek minket visszafelé az idõben és térben által a tengeren túlra, ahonnét a hamburger és a kóla származik.

ROHAM Pince 21:00
Psychedelic Blues by Hubs
Ratkóczi Huba szólóestjeinek (Psychedelic Blues by Hubs) következõ állomása a Roham.
Ez az este több szempontból rendhagyó lesz, ez az elsõ alakalom, hogy Huba vendégmûvészt hív, ráadásul egybõl kettõt; Berger Dalmát és Sándor Dánielt (jelenleg az Isten Háta Mögött új celebe), akiket a gitároshoz hasonlóan az Esclin Syndo zenekarból jól ismerhetünk. Azonban mégsem valami esclin-szerû, vagy azzal kapcsolatos dologra számítsunk a triótól. A 3 zenész egy improvizatív, a pillanatról szóló utazásra hívja a kíváncsibb füleket, hiába a közös múlt, mégis úgy találkoznak, mintha mind a hárman más világokból érkeztek volna...

2010. december 18. szombat
ROHAM Bár 21:00
Vostock Szláv Mikulás; Tudósok Speciál, Tilos Rádió dj-k
December 18. Nigériában a Köztársaság, Moldáviában a belügyesek ünnepe, Oroszországban pedig az anyakönyvi hivatal munkatársainak piros betûs napja. A Rohamba ezen a napon pedig egy éjszaka erejéig beköltözik a Tilos rádió Vostock címû mûsorának stábja, valamint itt lesznek álnéven pánszláv pesti kapcsolataik is. Élõben játszik a Tudósok zenekar. Dj-k: Vostock Sound System (Skat i & Lee n'gum), Mr. Kozlov, Dj Cheburashka, Szenyor Popovics

ROHAM Pince 21:00
Sonja and the Soulbreakers, BackBeet
A Sonja and the Soulbreakers recepjte: Sonja, a perui indián nõ a ’90es évek méltán híres Sonja és a sápadtarcúak formációból az egyik énekes. A másik Kiru a Kiru got a hamble nevû, szintén már feloszlott bandából. A két énekhangot egy olyan vadállat trió kíséri, aminek basszus alapját az egyébként gitáros Huba adja meg. Vagány soulos, funkos lüktetés. Alig játszanak, így azt gondolom teljesen gyík, aki kihagyja.

2010. december 21. kedd
ROHAM Bár 21:00
IV. Roham Jazz Sújtás - GangBang I.
„Lenne egy koncert, alakítsunk rá zenekart!” Szólt az ötlet és a formáció megszületett. Próba nincs és talán neve sem lesz neki, csak az élõ gangbang. Helyben születõ Szabad Zene nyolc zenésszel, cseppet sem szokványos hangszerelésben.
Premecz Mátyás – Hammond orgona, Szesztay Dávid – Rhodes orgona, Bujdosó János –gitár, Décsi Attila – gitár, Hock Ernõ – nagybõgõ, Ágoston Béla – fúvós hangszerek, G.Szabó Hunor – dob, Hárságyi Péter – dob




2010. december 22. szerda
ROHAM Bár 22:00
Dirty Kaleidoscope: playground for adult
Kulo, TM45, Lobotone, Kanada Káosz és ügyvédje Vadász S. Tamás, Rock and roll, rhythm and blues, space jazz TÁNCEST minden szerdán. A vizuális kielégülést a Csipáncsap Vetítõs B’sz biztosítja.

ROHAM Pince 21:00
Nippy's Nipples és Pygmalion
A Pygmalion zenekar egy lendületes funk, rock, pop és sok más mûfaj egyvelegét játszó 20 év alatti fiatalokból álló zenekar. A Nippy-ék is fiatalok, de õk inkább hard rockot játszanak.

2010. december 23. csütörtök
ROHAM Bár 20:00
Diszkóvágás
A Tilos Rádió legendás Diszkóvágás címû mûsora közkívánatra újjáéled kéthetente csütörtökönként este a Rohamban. Badihali és szakértõ vendégei gondoskodnak arról, hogy megelevenedjen a hetvenes évek diszkóláza, és egy-egy pillanatra a new york-i Paradise Garage-ban, vagy a manchesteri Haciendában érezzük magunkat. Diszkótörténeti pillanatok hatalmas klasszikusokkal, soha nem hallott ritkaságokkal. Táncolni nem kötelezõ, beöltözni sem. Az idõutazás ingyenes.

ROHAM Pince 21:00
Rockabilly karácsony
Nacked truckers, Danny and the Rockin' Rolls plusz egy meglepetés vendég. Egész estés táncoltatás. A másnapi ételbevitel elõzetes lemozgása. Pörgõs szoknya, makkos cipõ, ha havazni fog, akkor is.

2010. december 24. péntek
ROHAM Bár & Kávézó & Pince & Galéria
A NAGY ZÁRVATARTÁS 2.0
Javasoljuk, hogy ezen a napon mindenki látogassa meg családját. Egyen finomakat. Ha erre nincs lehetõség vagy kedv, nagy szeretettel ajánljuk a Sirályt (Király u. 50.) ezen a napon. Ott mindig tök jó szokott ilyenkor lenni.

2010. december 25. szombat
Roham Kávézó 21:00
Katatón Karácsony
Bejgli emésztés Kardos Danival és Menszátor Héresz Attilával

2010. december 28. kedd
ROHAM Bár 21:00
Pop Ivan, Dota
A Pop Ivan szekere újult erõvel és igen nagy hévvel robog tovább. Most ismét rohamoznak.
Bujdosó János Johny – gitár, Vereb Szabolcs Japon – tenorszaxofon, Abbas Murad Marud– pozan, Horváth László Croat – trombita, zenedoboz, Hevesi Nándor Pumi – basszus, Németh Csaba Ursus – dob
A Dota valójában a Dorota duóban, de nem pont az, mert más.
Somló Dávid – gitár, metszõolló, Porteleki Áron – dob, lámpabúra
A koncertek után dj Pop Davec Afro-kínai Rakenrolldiszkója

2010. december 29. 21:00-tól 2011. január 2. 06:00-ig

ROHAM DIRTY SZILVESZTERI PARÁDÉ

Szilveszterre egyetlen tervünk van, hogy mindenki, aki valaha megfordult a Rohamban, nálunk és velünk köszöntse az újévet. A szilveszter alaphangulatát a DIRTY KALEIDOSCOPE és a Csipáncsap Vetítõs B'sz fogja megadni mind vizuálisan, mind zeneileg.

Vizuális orgiák, elszabadult érzelmek; ezzel kezdjük az újévet.

december 29. ingyenes DIRTY SZILVESZTER MEGNYITÓ A Dirty Kaleidoscope csapattal: Kulo, TM45, Lobotone, Kanada Káosz, CsipánCsap vizuállal

december 30. S*10 Élõ elõ szilveszter Dirty K dj-kel kiegészülve

24 órás TECHNO party a pincében az Optimal és az elvesztett gyerekek városa közremûködésével. További mûfajok: minimal wave, hardcore, breakcore

december 31. ALKOPOP SZILVESZTER: ízelítõnek: Minek, Lejön, Erizo, Boti, Turiszt, Drs; Dirty K dj-kel kiegészülve

24 órás TECHNO party a pincében az Optimal és az elvesztett gyerekek városa közremûködésével. További mûfajok: minimal wave, hardcore, breakcore

január 1. Újévi DIRTY PARTY a Dirty Kaleidoscope csapattal: Kulo, TM45, Lobotone, Kanada Káosz, CsipánCsap. Különleges vendégekkel, élõzenei koncertekkel és a koordinálatlan végtagok szépségversenyével.

december 30-tól január 2-a reggelig a belépés 1 napra 500 Ft., 3 napra 1 000 Ft.

január 2. A nagy „MINDENKIT-KÉRÜNK-SZÉPEN,-HOGY-ALUDJA-KI-MAGÁT” nap.




PROGRAMOK A KISROHAMBAN

2010. december 4. szombat
Melodisztik

2010. december 10. péntek
Kardos Dániel, Vázsonyi János

2010. december 18. szombat
Babarczi Bulcsú
 
 

 

 
  Vissza
Ebben a tmban nincs hozzszls.





 

Hozzszlsom a tmhoz:
Nevem:
Hozzszlsom:
Krlek rd be a
szmot