Roham program - 2011. január - részletes
 
 
Minden szerdán:
Dirty Kaleidoscope

Minden csütörtökön:
Diszkóvágás

Jan 21. Hütte Party
Jan 22. Trash Pályázat Élõ Döntõ
Jan 29. Specko Jedno
 
 
PROGRAMOK:

január 20. csütörtök
ROHAM Bár 20:00
Diszkóvágás Százalék (Brutkó Diszkó)
A Tilos Rádió legendás Diszkóvágás címû mûsora közkívánatra újjáéled kéthetente csütörtökönként este a Rohamban. Badihali és szakértõ vendégei gondoskodnak arról, hogy megelevenedjen a hetvenes évek diszkóláza, és egy-egy pillanatra a new york-i Paradise Garage-ban, vagy a manchesteri Haciendában érezzük magunkat.

ROHAM Pince 21:30
Volkova s. live act
Sándor Dani és Berger Dalma szuperduója. A nagy felállás minimál verziója. Ez live act olyan, mintha a Volkova számok megszületését látnánk élõben, a stúdióban, a két zenész minden rezdülésére ráhangolódva.


január 21. péntek
Roham Rezervátum 21:00
Hütte Party
A Hütte Party az új fantasztikus agymenésünk. Az európai síutak legboldogabb helyszínét, a melegedõ-itatót idézzük meg. Mind az ételek, mind az italok az Alpokba repítenek minket és ami ehhez az élményhez nélkülözhetetlen: A BOLDOG ’90es ÉVEK OSZTRÁK-NÉMET POP ZENÉJE! Síruhában a belépés ingyenes! Na, jó. Megengedõk leszünk; meztelenül is.


január 22. szombat
Roham Bár 20:00
Trash pályázat Élõ döntõ
A tíz továbbjutó formáció ezen az estén élõben mutatkozik meg a Roham Bárban. A fellépõk: Enzum, Gazsi Rap Show, Ismeretlen Elõadó, Csermanek Lakótelep, Poszt Érzelmi Ragadozók, Tóth Kina (Hegyfalu), Kata Valami, Accomodator, Kula Band, X-menz. Az elõadók közül értõ zsûri választja ki majd a gyõztest: Uj Péter, Stark Attila, Bakács Tibor, Superman, Kanada Káosz, Pap Dávid, Bánki Ákos, Hammer Ferenc és Vida Tóni.

ROHAM Pince 21:00
My Small Community, Apey and the Pea
A My Small Community egy nagyon jó rock-metál zenekar, akik ontják magukból a lemezeket és egyenesen felfelé ívelõnek tûnik karrierjük 2006 óta. Az Apey and the pea meg a kedvenc metál celebünk. A babaarcú démon. Az egyetlen zenész az országban, aki az egyébként szarul hangzó mûfajnak, a metál-akusztiknak értelmet adott.


január 25. kedd
Roham Bár 21:00
Pálinkás Tamás és Egyedi Péter (Isten Háta Mögött, Óriás)
A két rock-isten kitárulkozik, forraltbor fogyasztása mellett zsebkendõ használata erõsen javasolt.


január 26. szerda
ROHAM Bár 22:00
Dirty Kaleidoscope – Bloody Brothers
Kulo, TM45, Lobotone, Kanada Káosz és ügyvédje Vadász S. Tamás, Rock and roll, rhythm and blues, space jazz, TÁNCEST minden szerdán. A vizuális kielégülést a Csipáncsap Vetítõs B’sz biztosítja. Az este vendége a Bloody Brothers.

Roham Pince 21:00
A 3as Csapás!
D-Joint - DJ/Scratch/FX
Hopa - MC/Konga
Psy-Low - Guitar/Beats
A 3as Csapás 2010 januárjában alakult, rap-rock-jazz fúziós zenekar, ami impro freestyle stílusban játszik. A Tilos Rádió Boogie Sáv címû mûsorában DJ D-Joint vendégeiként mutatkoztak be.


január 27. csütörtök
ROHAM Bár 20:00
Diszkóvágás & Splatter (Küss Mich)
A Tilos Rádió legendás Diszkóvágás címû mûsora közkívánatra újjáéled kéthetente csütörtökönként este a Rohamban. Badihali és szakértõ vendégei gondoskodnak arról, hogy megelevenedjen a hetvenes évek diszkóláza, és egy-egy pillanatra a new york-i Paradise Garage-ban, vagy a manchesteri Haciendában érezzük magunkat.

ROHAM Pince 21:00
Hó Marci és Norbert Kristóf-est
2 különleges figura, 2 felejthetetlen muzsika, ha lenne valami értelmes zenei díj Magyarországon, mi adnánk belõle egyet Norbinak.


január 28. péntek
ROHAM Bár 21:00
"SACI ÉS MATYI SZÜLINAP" vagy FEHÉR JENÕT VÁRJÁK A KIJÁRATNÁL!
Vicodin, Csibor, Cowa Bunga Go Go
Õrületes surf, billy, garage este a pesti éjszakai élet új és régi sztárjaival. Nem is tudjuk, hogy a három banda közül melyiket szeressük jobban. A hangulatot még megfejeljük a születésnap eufóriájával. És ne felejtsétek: Fehér Jenõt várják a kijáratnál…

ROHAM Pince 21:30
Huba szólóest
Kedvenc gitár-heronk utaztatja a pszichedelikus révületre vágyókat, Jimi Hendrix szelleme szervírozza a röviditalokat.


január 29. szombat
ROHAM Bár 21:00
Specko Jedno
Rutkai Bori és nemrég ismét megújult tagságú csapata, fölvértezve új energiákkal, kevésbé édes-búsan, viszont mégtöbb bugi-vugis lendülettel végre a Rohamban!
Rutkai Bori – ének, szövegek, Dudás Zsombor – dob, Mizsei Zoltán – billentyû, Németh Csaba – ütõhangszerek, Szeretõ Dániel – basszusgitár, Szesztay Dávid - gitár

ROHAM Pince 21:00
Lamantin / Less Gravity 1.
lofi-xperimental-shoe-dream-kraut-tronic
Aki érti ezeket a szavakat, ezen az estén itt a helye!
21.30 Wedding Acid Group (HU)
22.30 Tigrics (HU)
23.30 LAFIDKI (FR/KH)


KISROHAM PROGRAMOK


január 22. péntek
Kardos Dániel, Vázsonyi János

január 29. péntek
Melodisztik



ELÕZETES:
február 1. kedd
Roham Bár 21:00
Bloodshot Bill *CAN*, Voodoo Allen
A többszörös személyiségzavartól szenvedõ zenészeknek nincs szükségük zenésztársakra. Bloodshot Bill-nek - az egyik leghírhedtebb egyszemélyes wild rockabilly/trash/hillbilly banda egyetlen tagjának - az orvosok valószínûleg ugyanazokat a gyógyszereket írták fel, mint anno Hasil Adkins-nak vagy éppen Reverend Beat Man-nek. A montreal-i muzsikust nemrég 5 évre kitiltották az USA-ból, és több európai portyázás után a 2011-es turnéja során végre Budapestet is útba ejti. Az estét Voodoo Allen nyitja majd meg.
 
 

 

 
  Vissza
Ebben a tmban sszesen 3 hozzszls van.



 

     nojzerr
    | #3 | 2011-01-29 | 14:52

ma van beugró a pincébe?

 

     mahor
    | #2 | 2011-01-21 | 17:10

végletesen optimisták vagyunk és hiszünk a happy end-ben. ezért nem írtuk ki.

 

     Szõnyeg
    | #1 | 2011-01-20 | 21:02

A szombati ROHAM-os pályázat döntõn a Csermanek Lakótelep NEM FOG JÁTSZANI!
Megírom itten, ha õk nem teszik meg.
Többet nem tehetek... SAJNOS!




 

Hozzszlsom a tmhoz:
Nevem:
Hozzszlsom:
Krlek rd be a
szmot