Roham program - 2011. február
 
 
Február 9 - szerda
Dirty Kaleidoscope & Sonny and His Wild Cows

Február 10 - csütörtök.
VI. Jazz Sújtás – támogatói koncert egy ellopott mikrofonért!

Február 11 - péntek
Galéria Party: Babám koncert és Pravda Kitty dj set

Február 17 - csütörtök
Waszlavik Gazember László & Kula Band

Február 19 - szombat
Hütte Party

Február 25 - péntek
Közösségi Rádiók napja & Slam Poetry

Február 26 - szombat
Roham japán farsang & Óperentzia akusztik
 
 




február 1. kedd
Bloodshot Bill *CAN*, Voodoo Allen
ROHAM Bár 21:00
Bloodshot Bill-nek - az egyik leghírhedtebb egyszemélyes wild rockabilly/trash/hillbilly banda egyetlen tagjának - az orvosok valószínûleg ugyanazokat a gyógyszereket írták fel, mint anno Hasil Adkins-nak vagy éppen Reverend Beat Man-nek. A montreali muzsikust nemrég 5 évre kitiltották az USA-ból, és több európai portyázás után végre Budapestet is útba ejti. Az estét Voodoo Allen nyitja meg.

Cocovilla Boldizsár Szakemberi Klub
Vendég: DJ Szamosi Peti (Szami)
ROHAM Pince 21:00
Cocovilla Boldizsár szakemberi klubjában a kortárs mûvészet prominens személyiségei mutatnak magukból valamit, legyen az nyilvános beszélgetés vagy reggelig tartó kolbásztöltés teknóval. Határok nincsenek, live-actek, zenekarok, vagy éppen ordibálós freestyle van. A házigazda olyan produkciók (társ)alapítója mint a Kelemen Kabátban, a JZA & The Fantastiks, Ricardo Cocovilla, Ismeretlen Elõadó vagy a Részegek zenekar, továbbá vendégeskedett már az Irie Maffia, a Paso és a Riddim Colony zenekarban is.





február 2. szerda
Dirty Kaleidoscope: Bloody Brothers
ROHAM Bár 22:00
Kulo, TM45, Lobotone, Kanada Káosz és ügyvédje Vadász S. Tamás, Rock and roll, rhythm and blues, space jazz, TÁNCEST minden szerdán.
Vizuál: Csipáncsap Vetítõs B'sz

Frankzafka
ROHAM Pince 21:00
A Rolling Stones-os gyerekek kirúgják Jaggert a bandából, elkötnek egy Tommy Ramone-t, és eljátszanak néhány jazz standard-et egy új Tarantino filmbõl…
A zenekar 2009-ben alakult az ÁVG Projekt basszerosából és dobosából. A cél egy doom metál zenekar volt, de a végén egy improvizációs alapokra helyezett pszichedelikus sámán-punk doom metál született az új formációból. Kihagyhatatlan.






február 3. csütörtök
Konzi klub
ROHAM Bár 20:00
A Konzi-klubot a Bartók Béla Zenemûvészeti Szakközépiskola jazz-tanszaka ötölte ki, hogy minden befogadó fület jazz-függõvé tegyen. A koncertek után szabad jammelés lesz. Az elsõ alkalmat az iskolában tanító tanárok nyitják. Igazi sztárparádé lesz.

Humana filmklub – Áldozatok és elkövetõk
ROHAM Pince 18:00
A Humana magazin az HBO csatornával együttmûködve olyan dokumentum és játékfilmeket hoz el hónapról-hónapra, amik egy-egy fontos és aktuális társadalmi problémára világítanak rá, és párbeszédre késztetnek.
Elsõ alkalommal A legmélyebb csend: Erõszak Kongóban címû amerikai dokumentumfilmet mutatjuk be.
A film vetítése után Áldozatok és elkövetõk címmel a résztvevõk számára kerekasztal beszélgetést tartunk, melynek keretében szakértõ vendégeinkkel járjuk körül a film által felvetett kérdéseket.
Gyere el, nézd meg velünk a filmet, majd gondolkodjunk közösen az emberi jogokról!
Bõvebb infó a bemutatandó filmekrõl és a filmklubot kiegészítõ programokról a Humana Magazin weboldalán található: humanamagazin.eu

Diszkóvágás
ROHAM Pince 21:30
A Tilos Rádió legendás Diszkóvágás címû mûsora közkívánatra újjáéled csütörtökönként este a Rohamban. Badihali és szakértõ vendégei gondoskodnak arról, hogy megelevenedjen a hetvenes évek diszkóláza, és egy-egy pillanatra a new york-i Paradise Garage-ban, vagy a manchesteri Haciendában érezzük magunkat. Diszkó-történeti pillanatok hatalmas klasszikusokkal és soha nem hallott ritkaságokkal. Táncolni nem kötelezõ, beöltözni sem. Az idõutazás ingyenes.






február 4. péntek
Singas
ROHAM Bár 21:00
Szerintem aki ezt a szórólapot most a kezében tartja és olvassa, az minden bizonnyal vagy ismeri a Singast vagy hallott már róla. Ha véletlenül nem, akkor tömören: jazzt játszanak. nem ortodox jazzt és nem jazzy-t. Hanem valamifajta nu-jazz szerûséget. Nagyon szeretjük õket, ezért nem telhet el hónap Singas koncert nélkül a Rohamban. Most jelent meg az új EP-jük is Too many girlfriend néven. Már egész közel kerültek saját zenei artikulációjukhoz és végre sikerült a project szót is gyerekbetegségként kinõniük nevükbõl. Mondjak még egy közhelyt? Magyarország egyik legjobb zenekara.

New wave szerûség
ROHAM Pince 21:00
new wave-postpunk-electro-dark wave-indietronic
Az underground zene legjobbjai, a kezdetektõl napjainkig.
/suicide, clash, gary numan, neon judgement, le syndicat electronique, chris & cosey, daf, kraftwerk, soft cell, crash course in science, ike yard, depeche mode, fad gadget, cure, novembert növelet, joy division, agent side grinder, new order, nad mika, marsheaux, alien sex fiend, absolute body control... /
QUANTUM COWBOYS
kraak, neonblitz (D), u-lab, Sir Weirdo (I),b






február 5. szombat
T. Bali és a Noi, vendég Peter Ogi
ROHAM Bár 21:00
Két legenda egy színpadon, Peter Ogi punktrubadúr-matuzsálem egy szál gitáron, Temesvári Balázs, alias T. Bali romantikus biodark atommagja pedig új felállásban kuszálja össze a homlokráncokat.

Superego es Paranova koncert
ROHAM Pince 21:00
A Paranova egy nagyon erõs és friss magyar banda, irigylésre méltó masszív rajongótáborral, ingyenesen hozzáférhetõ EP-t hoztak ki és olyan zenekarok társaságában léptek színpadra, mint a HS7, a Hangmás, a Moog, az Óriás, a Mantra, vagy a Galapagos.
A Superego Gyõrbõl támadt a budapesti fiatalságra heavy-pop, nu rave szerzeményeivel.






február 6. vasárnap
IV. Országos Roham Lemezbörze
ROHAM Bár és Kávézó 15:00
A 2011-es év elsõ DJ lemezbörzéje a megszokott helyen, a megszokott széles választékkal. Dj-simogató és Dj-k Kutyái Játszóház.






február 8. kedd
rubik.erno.trio
ROHAM Bár 21:00
A rubik.erno.trio 2008 tavaszán játszott elõször együtt a párizsi MC93 színházban, a Krétakör „Apology of the Escapologist” c., közönséget megosztó darabjában. Fõ számuk akkor egy szék lelkének megszólaltatása volt. Azóta számos önálló koncertet is adtak, illetve a rubik.erno.quintet tagjaiként mûködnek együtt. Zenéjük improvizált, kísérleti zene, ami rugalmasan mozog különbözô stílusok között a pillanat törvényszerûségeinek engedelmeskedve. Rubik Ernõ Zoltán - billentyû, beat-box, hanggyár; Lawrence Willilams – szaxofon; Bolcsó Bálint - elektronika

Cocovilla Boldizsár Szakemberi Klub
Vendég: Busa Pista
ROHAM Bár 22:30
Busa Pista felolvasóest, utána JZA & Busa freestyle repp zenére. Cocovilla Boldizsár szakemberi klubjában a kortárs mûvészet prominens személyiségei mutatnak magukból valamit, legyen az nyilvános beszélgetés vagy reggelig tartó kolbásztöltés teknóval. Határok nincsenek, live-actek, zenekarok, vagy éppen ordibálós freestyle van. A házigazda olyan produkciók (társ)alapítója mint a Kelemen Kabátban, a JZA & The Fantastiks, Ricardo Cocovilla, Ismeretlen Elõadó vagy a Részegek zenekar, továbbá vendégeskedett már az Irie Maffia, a Paso és a Riddim Colony zenekarban is.






február 9. szerda
The Three Teadies
ROHAM Pince 21:00
A nagysikerû Rudeboy Business Klub sorozat februárban új hazájára talál a Rohamban. Az este fellépõje, a klubalapító, The Three Teadies (reggae, rocksteady). Az estén a nagyszerû laptop-dj, Rock S Teady is szerepet kap a jó hangulat keltésében.

Dirty Kaleidoscope
Sonny and His Wild Cows
ROHAM Bár 22:30
Rock and roll, rhythm and blues koncert.
Régi vágyunk teljesül ma este! A magyar rhythm and blues királyát, Sonnyt köszönthetjük a ROHAM Bár színpadán! Miután hátonpörgõs rock and roll showját végigtomboltuk, a Dirty Kaleidoscope csapata reggelig tartó táncesttel teszi igazán ünnepivé ezt a klubnapot is. Rock and roll, rhythm and blues, space jazz. TÁNCEST minden szerdán!
Vizuál: Csipáncsap Vetítôs B’sz.
Keresd a facebookon a Dirty Kaleidoscope-ot!






február 10. csütörtök
VI. Jazz Sújtás
támogatói koncert egy ellopott mikrofon-ért!
Dorota & Lara & Polip
ROHAM Bár 21:00
DOROTA
„Hogy mi lesz egy ex metál gitáros, egy freejazz bõgõs és egy népzenész találkozásából?
Ez egyáltalán nem derül ki a zenekar játékából, ám a lengyel kortárs irodalom hatása egyértelmû. Szabad hullámtördelés, szûretlen háttérzajokkal.”
Somló Dávid – gitár, Porteleki Áron – dob, Makkai Dániel – basszus

LARA
„Nem vagyunk akcióhõsök - egyikünk sem az - de mégis csak szeretünk figyelni, fülelni, hallgatni - aztán meg belepiszkálni, aláadni, mellélõni, beletalálni, hergelni, megnyugodni. Szeretjük ha színes, ha csorog, ha fröcsög, ha csöpög, ha csörög. Egy nagy sötét terápiás 42-es vagyunk.”
László Lilla - szaxofon, furulya, Szûcs Gergely - basszusgitár, Újvárossy Andor - dob, Décsi Attila – gitár

POLIP
4 tag, kétszer nyolc végtag. Polipcsápok a fülbe. Próbák utáni éjszakai jam. Elalvás elõtti agytöltés fura álmokhoz.
Bujdosó János - gitár, Kovács Bence - gitár, Vajdovics Árpi- basszusgitár/bôgô, Hárságyi Péter – dob


Konzi klub: Nagy-György Márton Quintet
ROHAM Pince 20:00

Diszkóvágás, vendég: Husky Joe
ROHAM Pince 21:30
A Tilos Rádió legendás Diszkóvágás címû mûsora közkívánatra újjáéled mcsütörtökönként este a Rohamban. Badihali és szakértô vendégei gondoskodnak arról, hogy megelevenedjen a hetvenes évek diszkóláza, és egy-egy pillanatra a new york-i Paradise Garage-ban, vagy a manchesteri Haciendában érezzük magunkat. Diszkó-történeti pillanatok hatalmas klasszikusokkal és soha nem hallott ritkaságokkal. Táncolni nem kötelezô, beöltözni sem. Az idôutazás ingyenes.






február 11. péntek
Face Control – Új arcok
ROHAM Galéria megnyitó 19:00
A Roham Galéria kis téli szünet után újra megnyitja kapuit a nagyérdemû elõtt. A Face Control - Új arcok kiállításon olyan fiatal mûvészeket mutatunk be, akiknek munkái sem a galériában, sem a magazinban nem voltak láthatóak korábban.

Galéria Party:
Babám koncert
ROHAM Bár 21:00
A galéria-megnyitó tematikájára fiatal elõadók buliztatnak az este. A Babám zenekar az Anima Sound Systembõl is ismert Kása Juli r’n’b, elektro jazz, dubstep zenekara. Énekközpontú, középtempós és nagyon menõ.

Pravda Kitty dj set
A koncert után három különbözõ helyrõl ismert lány - kik személyazonosságukat egyelõre nem óhajtják felfedni - Pravda Kitty dj set néven diszkóznak.
Dj Fejfájás, Dj betétdal és Dj Harasho mindent játszik, amit szeretnek és szívesen megosztanak a közönséggel. A hip-hoptól a darkwaven át a rockabilly-ig bármi megtörténhet. Miu-miújság, itt a cicuskád..

Vibeklillaz special
ROHAM Pince 21:00
Nerve Effect / dnb
Savage / dnb
Steel / breakbeat
Subokid / dubstep
MC’s: B. Best (Vibekillaz), Fantom






február 12. szombat
Flash, Tempera, Piggy
ROHAM Bár 21:00
Barcs Miki a múltkori programfüzetes utalgatásunk ellenére sem tette fel ez idáig szerény klubunkat a “fasza helyek” menüpontba. Próbáltuk magunkat gyorsan túltenni ezen és reménykedve újra elhívni, hogy káromkodja magát tablettás-boros részegre a színpadunkon. A múltkor gyakorlatilag nem fértek be rajongói a koncertterembe. Bizakodunk, hogy most a Rákóczi útig fog állni a sor.

Danny and the Rockin’ Rolls
+ egy meglepetés-zenekar
ROHAM Pince 21:00
A Roham elkötelezett híve a rockabilly mûfajnak. Ezt már nem bírjuk jobban hangsúlyozni.






február 15. kedd
AAndo
ROHAM Bár 21:00
Egy szexi vadmacska fiúcsokorban progresszív metálhullámokon lovagol, mélységek és magasságok, dallamos gitárrifekkel.

Cocovilla Boldizsár Szakemberi Klub
Vendég: Szurcsik József
ROHAM Pince 21:00
Cocovilla Boldizsár szakemberi klubjában a kortárs mûvészet prominens személyiségei mutatnak magukból valamit, legyen az nyilvános beszélgetés vagy reggelig tartó kolbásztöltés teknóval. Határok nincsenek, live-actek, zenekarok, vagy éppen ordibálós freestyle van. A házigazda olyan produkciók (társ)alapítója mint a Kelemen Kabátban, a JZA & The Fantastiks, Ricardo Cocovilla, Ismeretlen Elõadó vagy a Részegek zenekar, továbbá vendégeskedett már az Irie Maffia, a Paso és a Riddim Colony zenekarban is.






február 16. szerda
My small community, Apey and the Pea akusztik
ROHAM Bár 21:00
A fülbemászó gitárdallamok és szívszorító énekek lélekfacsaró folyama. Apey legutóbbi nagylemezébõl szemezget, a My Small Community új szerzeményekkel örvendezteti rajongóit, a tejszínhabon pedig Tanka Balázs és Kovács Bence duettje a cseresznye.

Tanka Balázs Duó akusztik
ROHAM Bár 23:00

Dirty Plastoscope farsang
ROHAM Pince 22:00
„A Mûanyag is Anyag!” Újhullám - Neue Welle - New Wave - Nouvelle Vogue FARSANG!
A zenéket a Dirty djken kívül három illusztris vendég: Tzar Bizarre, pick nic, és M játssza. Éjfélkor jelmezverseny és táncverseny érdekes nyereményekért! Kulo, TM45, Lobotone, Kanada Káosz és ügyvédje Vadász S. Tamás
Vizuál: Csipáncsap Vetítôs B’sz
Belépô 150Ft






február 17. csütörtök/
Waszlavik Gazember László & Kula Band
ROHAM Bár 21:00
Waszlavik Gazember zenéje semmivel sem összetéveszthetõ, csodálatos egyvelege a magyar népzenének, a szintipopnak, turbófolknak, a new wave-nek, punk-nak és még ki tudja minek. Szövegei javarészt különbözõ népdalok, népmesék és egyéb írások ihlette, gyakran szürreálisba hajló költemények, melyek kortárs (ál-)népköltészetként is értelmezhetõ, nem utolsó sorban rendkívül szórakoztató költõi szövegek is. A Rohamban most a kazettáiról is ismert rock-os mûsorral lép fel; szintetizátorral és énekesnõkkel.
www.waszlavik.hu

KULA BAND:
„Kiskertemben ki jön a sötétbõl elõ? Tikkasztó a hõség, gróf. Európában élek - emlékszel, testvérem? Sátortetõs ház; ganajpalota. Mindent megírtak már mások.”A zenekar a 70-es évek nagy rockbeat nemzedékének utolsó, ez idáig fridzsiderben tartott, ezért ma is friss, csupán 30-as éveit taposó generációját képviseli. Rocktörténeti pantheon saját szerzeményekbõl.
www.matula.hu/kula

Konzi klub: Janka és a Haverock
ROHAM Pince 20:00
A jazz és pop zene elegye repertoárunkban: optimális. Kinézetünk: nem hagy kivetni valót maga után. Szórakoztató faktor: 10-es skálán 11-es. Eljövetel: kötelezõ. Láv end hepinessz.
Vámos Janka - ének, Dobri Dániel - gitár, Paczári Viktor - basszusgitár, Janca Dániel - dob

Diszkóvágás
ROHAM Pince 21:00
A Tilos Rádió legendás Diszkóvágás címû mûsora közkívánatra újjáéled csütörtökönként este a Rohamban. Badihali és szakértõ vendégei gondoskodnak arról, hogy megelevenedjen a hetvenes évek diszkóláza, és egy-egy pillanatra a new york-i Paradise Garage-ban, vagy a manchesteri Haciendában érezzük magunkat. Diszkó-történeti pillanatok hatalmas klasszikusokkal és soha nem hallott ritkaságokkal. Táncolni nem kötelezõ, beöltözni sem. Az idõutazás ingyenes.






február 18. péntek
Hammers of god
ROHAM Bár 21:00
Budapest egyik legprogresszívabb lo-fi zenekarának zajpop megmozdulása a Roham Bár gondozásában. Ezen alkalomból egy svéd zenekart is hoztak ajándékba, utánuk Lamantin vs Gumipop parti.
21.30 that's what i call lo-fi / dj set
22.30 Hammer of Gods (H) - noise-exp-kraut
23.30 The Black Bug (S) - synth-punk
00.30 Lamantin vs Gumipop / dj set

Roots & Culture klub
ROHAM Pince 22:00
DuiJah /dj-szett/
Áfonya (Tilos)
I.Ration (Tilos)
Mr Skunk (Tilos)






február 19. szombat
Hütte Party & Jon Kennedy
ROHAM Bár és Pince 21:00
Hogy mi a hütte? Az ahol az eredetileg síelési célból az Alpokba utazó emberek boldog részegre isszák magukat. Hogy hogyan tud a nyolcadik kerületbe hütte települni? Úgy, hogy várhatóan az elég havas szombat estén a Roham gasztronómiai osztaga hüttékre jellemzõ étel és italkínálatot teremt és õszinte hegyvidéki diszkót prezentál mellé. A dj pultban állók alpen-pop és sramli-tech slágerekkel kápráztatják el a mulatozni vágyó közönséget. Síruhában és meztelenül a belépés természetesen ingyenes.

február 22. kedd
Cocovilla Boldizsár Szakemberi Klub
Sütô Marci gitár & Cocovilla Boldizsár live act
ROHAM Bár 21:00
Cocovilla Boldizsár szakemberi klubjában a kortárs mûvészet prominens személyiségei mutatnak magukból valamit, legyen az nyilvános beszélgetés vagy reggelig tartó kolbásztöltés teknóval. Határok nincsenek, live-actek, zenekarok, vagy éppen ordibálós freestyle van. A házigazda olyan produkciók (társ)alapítója mint a Kelemen Kabátban, a JZA & The Fantastiks, Ricardo Cocovilla, Ismeretlen Elôadó vagy a Részegek zenekar, továbbá vendégeskedett már az Irie Maffia, a Paso és a Riddim Colony zenekarban is.

február 23. szerda
Dirty Jazzoscope MAD vs. KÓMA KOMA
ROHAM Bár 21:00
Space jazz és rock and roll party vendég az 1000% djkkel!
Vizuál: Csipáncsap Vetítõs B’sz
www.thousandpercemt.org

ROMÁNIA est
ROHAM Pince 21:00
Elsodró lendületû kárpáti garázs-punkrock Hagi ajánlásával. Internacionális állatok.
VERÔKÖLTõ
„Gressai Ferdi arra veri magát, hogy költõ.” :) A jövõ egyik legjobb popart-rock zenekarának debütáló fellépése, bo-dob ácsokkal.
FRANCIA BEJGLI
Alterpoprock tánczene, néha énekkel.






február 24. csütörtök
Cellux csoport: RE-kokárda workshop
ROHAM Kávézó 17:00-20:00
Nemzeti ünnepünkre készülve, egy identitáskeresõ re-kokárda készítõ workshopot tartunk, amit ki-ki fogyasztási szokásához híven, az általa igényelt õszinteséggel önthet formába a helyszínen. A bátor és tettre kész alkotótársak munkáinak helyet biztosítunk a kiállításunkon, az elkészült kokárda színvilágától és a felhasznált anyagok eredetétõl függetlenül.

Cellux csoport: +szerelem – kiállítás megnyitó
ROHAM Kávézó 20:00
A csoport tagjai a számukra fontosnak vélt értékek bemutatására tesznek kísérletet, egy közös vezérfonalat követve. A kiállított anyag minden darabja a szerelem kérdéseire reflektál – ki-ki a maga sajátos módján értelmezve e fogalmat. Apropót kívánnak adni egy-egy gondolat megvitatására, annak reményében, hogy a közönség sorai között emberükre találnak és lehetõség adódik majd egy építõ jellegû továbbgondolkodásra.
Kiállítók: Dani Boglárka, Dani Gitta, Élõ Fruzsina, Kismarty-Lechner Zita, Lõrincz Réka, Pais Panni, Virágh Nelli, Vörös Judit
www.celluxcsoport.hu

Diszkóvágás, vendég: Druzba
ROHAM Bár 21:00
A Tilos Rádió legendás Diszkóvágás címû mûsora közkívánatra újjáéled csütörtökönként este a Rohamban. Badihali és szakértõ vendégei gondoskodnak arról, hogy megelevenedjen a hetvenes évek diszkóláza, és egy-egy pillanatra a new york-i Paradise Garage-ban, vagy a manchesteri Haciendában érezzük magunkat. Diszkó-történeti pillanatok hatalmas klasszikusokkal és soha nem hallott ritkaságokkal. Táncolni nem kötelezõ, beöltözni sem. Az idõutazás ingyenes.

Fat Cat Band
ROHAM Pince 21:00
Közös hájas macskasimogatás egy szép csütörtökön. A rendkívül fiatal zenészekbõl álló Fat Cat Band idehaza kuriózum jellegû blues-rockot játszik.






február 25. péntek
Közösségi rádiók és a média törvény - eszmecsere, slam, party

KEREKASZTAL (Nagyterem) – 17:00
Egy asztalhoz ülnek a közösségi rádiók és reményeink szerint a NMHH, hogy létrejöjjön egy konstruktív szakmai diskurzus a médiatörvényrõl – a TILOS, a Civil és a pécsi Periszkóp rádió részvételével. A meghívott vendégek beszélgetését több médiajogi szakértõ, a Szabad Rádiók Országos Szervezete és a TASZ segíti. Aki nem fér be a terembe, a beszélgetést és az egész este programját a Tilos Rádión (Budapest FM 90.3, http://tilos.hu/) élõben követheti.

SLAM POETRY WORKSHOP (Szivarszoba)
A beszélgetés alatt slammerek törik a fejüket és nyelvüket, hogy létrehozzanak egy közös slam mûvet.
Téma: a sajtószabadság!
Koordináció: Slam Poetry Budapest (SPB) - www.slampoetry.blog.hu / www.slampoetry.hu

Ha benned is vannak gondolatok a sajtószabadságról, és azt másokkal szívesen formálnád közös színpadi slam poetry alkotássá, akkor vegyél részt a workshopon!
Jelentkezés a helyszínen.

ROHAM SLAM! Bemutató és Verseny (ROHAM Bár) – 21:00
A workshopon létrejött mûvek bemutatását hagyományos slam verseny követi.
A versenyen való indulás elõzetes, email-ben megküldött jelentkezéshez kötött.

Jelentkezési feltételek:
A versenybe maximum 3 perc terjedelmû, tetszõleges nyelven élõben elõadott, kizárólag saját szerzeménnyel lehet benevezni.
Téma: a sajtószabadság!
Nevezési határidõ: 2011. február 13. éjfél
Email cím: contest@slampoetry.hu

Kérjük, jelentkezéskor add meg a teljes neved, a mûvészneved (ha van), elérhetõségedet és lehetõség szerint valamilyen referencia linket. A versenyzõ slammerek létszáma korlátozott, így a szervezõk fenntartják a jogot a résztvevõk elõzetes kiválogatására.

FIFTI-FIFTI PARTI (ROHAM Bár) – 22:30
A Slam-bulit követõen a meghívott közösségi rádiók DJ-i szolgáltatják a talpalávalót.
Figyelem! 50%-ban magyar zenét tartalmazó program.

A belépés ingyenes.

Linkek:
http://roham.hu/
http://tilos.hu/
http://slampoetry.hu/
http://slampoetry.blog.hu/
http://www.blymanagement.com/
http://www.myspace.com/budapestslam

február 25. péntek
RAP & Rollaz a.k.a 3as csapás
ROHAM Pince 21:00
Hip Hop-os, hácés elektonikás, freestyle-os, imprós, reppes fúzió karcos rímekkel, dallamokkal.






február 26. szombat
Roham japán farsang
ROHAM Bár 21:00
Uramatyám! Roham farsang. Mi mindent megéltünk már ebben a szerény Vas utcai komplexumban. Trash Fesztivál, disznótor, maratoni szilveszter… Bele se merek gondolni, hogy mi fog történni egy farsangon. A tematika Japán lesz. Aki hoz magával egy japánt, annak adunk valami ajándékot. Szabad asszociációt!

Óperentzia akusztik
ROHAM Pince 21:00
A hazai elektronikus zenei akvárium ifjú tengeri csikója, eddig figyelemreméltóan navigált a piranhák között. A bájos Dimanovski Natalie és csapata különleges, akusztikus verzióban adja elõ a jövõ rádióslágereit.







KISROHAM PROGRAMOK
Bp. VI. Révay u. 8.

február 5. szombat 21:00
Wahorn András
Az avantgárd zene magányos farkasa.

február 12. szombat 21:00
Babarczi Bulcsú
A pécsi gyökerû gitár-hero már másodszorra fakad dalra a Révay utcában. Saját szerzemények és szívfacsaró feldolgozások sörkorcsolyának.

február 19. szombat 21:00
Canarro
Sírós-vigadós tangódixi. Csak akkor hajlandók abbahagyni, ha kidobják õket. Igazi jó kocsmazene.

február 24. csütörtök 21:00
Bujdosó János & Vajdovich Árpád
Improvizatív duó koncert gitárral és bõgõvel, zeneileg valahol a Rachmaninov-Slayer-Marc Ribot háromszög mentén.
 
 

 

 
  Vissza
Ebben a tmban sszesen 2 hozzszls van.



 

     Puhitó
    | #2 | 2012-02-27 | 11:15

Üdv....március 10...Puhító..!! www.puhito.hu


 

     GP
    | #1 | 2011-03-30 | 22:47

SZIASZTOK! ÁPRILIS 14 GreenPeach KONCERT A ROHAM BÁR-ban GYERTEK !!!



 

Hozzszlsom a tmhoz:
Nevem:
Hozzszlsom:
Krlek rd be a
szmot