Vidd haza a kurvádat! - Fesztivál
 
 
Mire a tavasz már-már nyárba kezdett hajlani, a Vas utca vizelettel áztatott flasztere forrósodni kezdett, s azon bakancsok tiporták el a frissen elpöccintett cigaretta-csutkákat. Május 13-án, pénteki napon Balogh Irén, 14/b szám alatti lakost, aki a második emelet 2-ben éppen szellõztetés közben követte kedvenc villába zárt perc-sztárjainak tartalmas társalgását, a következõ határozott és félelemkeltõ csatakiáltás zavarta meg kultúrálódásában: “VIDD HAZA A KURVÁDAT!”. Mindezt artikulálatlan röhögés, valamint öklendezés hangja követte, valahonnan a Roham Bár irányából.
 
 
Ha van olyan ízléstelen disznó, aki részt vesz egy ilyen rendezvényen, bizonyosan nem fog egy helyben állni, mint a kipreparált medve, hiszen az esemény immáron két teremben zajlik: a Büntetõ Terem nívóját két osztrák street/skate-punk zenekar, a The Forum Waters, valamint a 21 Stories színesíti. Ezek után a már-már magyar Shane McGowannek is nevezhetõ Barangó által újratöltött Qss zenekar támad a jelenlévõkre, akik eme kivételes alkalomra Clash számokkal is készülnek. A Létrák nevû formáció noise-art-punk performanszát pedig csak azok élik túl, akik elég védõitallal készítették fel szellemüket annak befogadására. A Tróger Terem mindezzel szemben az ’50-es, ’60-as évek zeneiségét helyezi a jelenbe, elsõként a Fit Fat kövérekbõl álló “gasztro-surf” triója mutatja be, mit lehet magyarosan kihozni az instrumentális surf-rock ízeibõl. Az ezután következõ Voodoo Allen psychobilly-hármasa minden bizonnyal felvilágosít minket Vágási Feri kéjenc múltjáról, a Mutáns Borz etetési módjáról, s persze a lángszóróval való udvarlás fortélyairól, hogy végezetül átadja a terepet a Magic Mosquitoz mocsári garage/blues jelmezbáljának, akik eljárják a posvány-táncot a világot jelentõ deszkákon. A koncertek között és után Dj Demented, Dj Láp, valamint Desmond Schlekker szolgáltatja a talpalávalót! A belépés ellenértéke a 21 óráig érkezõ értelmiség számára 500Ft, a késõbb érkezõ részeg trógerek 1000Ft-ot fizetnek! Tehát tartsd a csöppnyi agyadban: május 13-án Vidd haza a kurvádat! Feszt 3.! Jelszavunk, mint mindig: “Lófaszjóska, aki kihagyja!”




VIDD HAZA A KURVÁDAT! Feszt. III.
Roham Bár | Budapest VIII. ker. Vas u. 16. | roham.hu 2011.05.13. péntek 20:00 | 21:00-ig érkezõknek 500 Ft, 21:00 után érkezõknek 1000 Ft

bûntetõ terem:
21:00-21:40 The Forum Walters *A* | myspace.com/theforumwalters
22:20-23:00 21 Stories *A* | myspace.com/21stories
23:40-00:20 Qss (Clash számokkal is) | zajlik.hu/main/keres.php?band=qss
01:00-01:30 Létrák | letrak.uw.hu

tróger terem:
21:40-22:20 Fit Fat | fitfat.hu
23:00-23:40 Voodoo Allen | voodooallen.hu
00:20-01:00 Magic Mosquitoz | myspace.com/magicmosquitoz
+dj Demented, Láp és Desmond Schlekker
 
 

 

 
  Vissza
Ebben a tmban nincs hozzszls.





 

Hozzszlsom a tmhoz:
Nevem:
Hozzszlsom:
Krlek rd be a
szmot