ROHAM RELOAD Kovács G. Tamás Menyitó
 
 

A Roham KáVézó Galéria
bemutatja:

KOVÁCS G. TAMÁS

BIRODALOM. c. kiállítását

Látható: 2011. dec. 23. 18 órától Roham Kávézó (Budapest, Vas u. 16.)

 
 

Megnyitónk után természetesen karácsonyi bemelegítésünk következik:
december 23. 21:00
Rakkabili Karácsony: Riverside Jumpers/Tom White And His Friends

Minden naptári ünnep jó ok arra, hogy rockabilli eseményt csatoljunk hozzá. Ennyi.





A Roham Kávézó falain 2011 decemberétõl rendszeresen láthatóak majd kisebb kamara tárlatok, melyek különlegessége, hogy igazodnak a Roham vizuális környezetéhez és szellemiségéhez.

Elsõ kiállítónk Kovács G. Tamás sokszorosítógrafikus, aki számos egyéni és csoportos kiállítás után 2009-ben az @rc óriásplakát pályázat megnyerésével robbant be a köztudatba. Ugyanebben az évben a National Poster Contesten harmadik helyet ért el, munkáit pedig a Linocut Today németországi rendezvény kiállítandó munkái közé is beválogatták. Kovács merészen vegyíti alkotásaiban a tradicionális elemeket a modernnel. Linómetszeteiben, nyomataiban fellelhetõek a street art jegyei, behatóan foglalkozik a ’80- as évek underground zenéivel-dalszövegeivel is; társadalom-felfogása, éles humora merész képekkel társul.

Mûvészet-felfogása sem tekinthetõ hagyományosnak: alkotásait elõszeretettel „viszi ki az utcára”, helyezi átlagos külsõ terekbe, mintegy bevonva az utca emberét is magába a mûalkotásba. Egyedi linóit figyelve könnyen képzelhetjük azt, hogy mindeközben õ maga a háttérbõl valahonnan minket figyelve kajánul mosolyog…

Januártól pedig KulturKedd! (kiállítás, irodalom, zene, meglepetés - keddenként) részletek hamarosan :)

 
 

 

 
  Vissza
Ebben a tmban nincs hozzszls.





 

Hozzszlsom a tmhoz:
Nevem:
Hozzszlsom:
Krlek rd be a
szmot