Programszervezõi pályázat
 
 
A Roham Bár pályázatot hirdet Budapest legkreatívabb programszervezõinek, hogy formálják saját arcukra Budapest legegyedibb szórakozóhelyét. A Roham a szabadság jegyében született, Rovar 17 zajzenéjétõl a Specko Jednoig, Pajzs Mikitõl Waszlavik Gazamber, Wahorn festményeitõl a BMW céges bulijáig sok minden megfordult már nálunk. Szerveztünk partykat - ki ne emlékezne a Trash fesztiválra -, árvereztünk karikatúrát kórház javára, szedegettünk bugyikat a csillárról.
Úgyhogy ne fogd vissza magad, nem tudsz olyat mondani amire azt mondanánk: na azért ez már túlzás.
 
 
Pályázati feltételek
Komplex programterveket várunk, mely kihasználja a Roham Bár és az épület összes adottságát (90 fõs Hostel, 60, 110, 220 m2-õs koncertteremek, emeleten 60-80 m2-s tánc/konferencia termek), és bõvíti a már jelenleg is sokszínĂ» programkínálatot. Külön örülnénk saját program, és fesztiválötleteknek.
Pályázni egy 2013. május 1. és 2013 október 30. közötti teljes programtervezettel lehet. Magánszemély, csoport és cég egyaránt pályázhat.
Beküldési határidõ
2013. Március 30.
Beküldés módja

A pályázatokat e-mailben várjuk a roham07@gmail.com címre.
Díjazás

A pályázat nyertese fél évig (siker esetén természetesen hosszabbítunk) a Roham Bár hivatalos programszervezõje lesz 150.000 Ft nettó gázsival, forgalom utáni jutalékkal, kap telefonköltséget, számlát nyitunk neki a pultban.
Info: Korchma Zsombor 06-30-655-0825
 
 

 

 
  Vissza
Ebben a témában nincs hozzászólás.





 

Hozzászólásom a témához:
Nevem:
Hozzászólásom:
Kérlek írd be a
számot