Roham program - 2013. május
 
 
Budapest két legizgalmasabb kulturális mûhelye házasodott össze vasárnap. Bár a frigy hirtelen jött, a cél még is egyértelmû: fenntartani a fõvárosban azt a folyamatosan megújuló és erõsödõ civil-kulturális pezsgést, melyet sok más szervezõcsapat, aktivista és civil mellett a Sirály és a Roham csapata generált.

Mert kell egy hely, ahol megmutathatod magad kiállításon, koncerten, performance-on keresztül, ahol nem pályázaton kell rendezõt keresni a színházi elõadásokhoz, mert van elég ötlet, ahol egymásra találhatnak a fiatalok (ezt most már az állam is támogatja:)) vagy ahol csak egyszerûen jó közösségben lehetsz, ötletelhetsz, gyûléseket tarthatsz.

A héten az alábbi programokkal várunk titeket:
 
 
április 30. kedd 18:00
MambooMatzschkák-est Apokrif szövegekbõl

Miniszínház+zene+versek.

Páros kedden Filmklub, csütörtökönként 18:00-tól: Rendhagyó esztétikaórák-néha filozófia. A programváltozás jogát fenntartjuk.

április 30. 22:00

A MÓKA ÜNNEPE - este 10-tõl KanadaKáosz játszik hajnalig!

május 1. szerda 16:00-tól kifulladásig

Munkával a Munkáért – Május Elsejei Szorgos Nap és Mulatság

16-19.00: Papírmasé lampion workshop, bútor restarurálás
19.00-22.00: Bográcsozás, evés, ivás
22.00-tól: Mulatság

Tárgyadományaitokat egész nap tárt karokkal várjuk!

Folytatjuk kis fészkünk szépítését, egy lampion készítõ workshop keretében. Színes selyempapírt, lufikat, üres befõttes üveget, ollót, fölösleges karácsonyi izzósort, már nem szükséges régi füzetet, vagy bármit, amit szerinted tudunk használni ér hozni, de a legfontosabb, hogy ha van kedved akkor gyere, hogy a papírmasé felett gondolkozzunk tovább a helyünk szépítésén és élvezzük a közösségi alkotás gyönyöreit :)

LETT EGY KERTÜNK IS, ami bár nem nagy, de még berendezésre vár, ezért hozhattok magatokkal bármit, amit fel tudtok ide ajánlani és együtt megtaláljuk a helyét, illetve a régi bútorokat felkészítjük a szabadtéri életre egy kis festéssel-lakkozással.

https://www.facebook.com/events/539898972729042/

május 2. csütörtök 17:00-19:00

Fészekrakó Sirály séta a Hosszúlépés szervezésében

A Sirály a nyolcadik kerületbe költözött, és amint kipakoltunk, ideje körülnézni egy kicsit a környéken.

Nehéz szívvel hagytuk ott a Király utcát, de aztán rájöttünk, hogy mostanában éppen a Palotanegyedben és Józsefvárosban történnek a legizgalmasabb dolgok, úgyhogy jó helyre kerültünk.

Hát kellenek jobb szomszédok, mint a Zámbó Jimmy klub, a Tilos rádió vagy Magyarország elsõ roma képzõmûvészeti gyûjteménye? Hova jártak moziba a nyomdászok, és hol einstandoltak a Pál utcai fiúk? Hol van még olyan utcasarok Budapesten, ahol mindig kerül friss virág a pléh Krisztus lábai elé?

Gyertek el, és nézzetek körül a nyolcban a Hosszúlépéssel! Fedezzük fel a váratlan városrészleteket, és az új szomszédokat, akikkel érdemes beszélgetni, mert mostantól valószínûleg sokat leszünk majd itt.

május 3. péntek

Gothic Party 21. óra

május 4. szombat

MordeYe, Puhító, Siketfajd 20 óra

https://www.facebook.com/events/543568749015919/?ref=22

Minden friss itt: www.facebook.com/Roham.club és itt: https://www.facebook.com/srly50
 
 

 

 
  Vissza
Ebben a tmban sszesen 2 hozzszls van. 

     Pedro
    | #2 | 2013-06-28 | 11:01

Ez azért van, mert nincs semmilyen program.

 

     Ág Tibor
    | #1 | 2013-06-28 | 01:22

Az miért van, hogy az aktuális havi program mindig csak a hónap végén kerül ki az oldalra - pl. most 28-a van, és még sehol?Nagyon jó lenne, ha már fent lenne a júliusi, és lehetne tervezni...
(vagy ha valahol eldugva fent van, csak nem találom, akkor írjátok meg pls, hogy hová)
 

Hozzszlsom a tmhoz:
Nevem:
Hozzszlsom:
Krlek rd be a
szmot