Roham program - 2013. mĂĄjus
 
 
Budapest kĂ©t legizgalmasabb kulturĂĄlis mĂ»helye hĂĄzasodott össze vasĂĄrnap. BĂĄr a frigy hirtelen jött, a cĂ©l mĂ©g is egyĂ©rtelmĂ»: fenntartani a fĂ”vĂĄrosban azt a folyamatosan megĂșjulĂł Ă©s erĂ”södĂ” civil-kulturĂĄlis pezsgĂ©st, melyet sok mĂĄs szervezĂ”csapat, aktivista Ă©s civil mellett a SirĂĄly Ă©s a Roham csapata generĂĄlt.

Mert kell egy hely, ahol megmutathatod magad kiĂĄllĂ­tĂĄson, koncerten, performance-on keresztĂŒl, ahol nem pĂĄlyĂĄzaton kell rendezĂ”t keresni a szĂ­nhĂĄzi elĂ”adĂĄsokhoz, mert van elĂ©g ötlet, ahol egymĂĄsra talĂĄlhatnak a fiatalok (ezt most mĂĄr az ĂĄllam is tĂĄmogatja:)) vagy ahol csak egyszerĂ»en jĂł közössĂ©gben lehetsz, ötletelhetsz, gyĂ»lĂ©seket tarthatsz.

A héten az alåbbi programokkal vårunk titeket:
 
 
ĂĄprilis 30. kedd 18:00
MambooMatzschkåk-est Apokrif szövegekbÔl

MiniszĂ­nhĂĄz+zene+versek.

PĂĄros kedden Filmklub, csĂŒtörtökönkĂ©nt 18:00-tĂłl: RendhagyĂł esztĂ©tikaĂłrĂĄk-nĂ©ha filozĂłfia. A programvĂĄltozĂĄs jogĂĄt fenntartjuk.

ĂĄprilis 30. 22:00

A MÓKA ÜNNEPE - este 10-tĂ”l KanadaKĂĄosz jĂĄtszik hajnalig!

mĂĄjus 1. szerda 16:00-tĂłl kifulladĂĄsig

MunkĂĄval a MunkĂĄĂ©rt – MĂĄjus Elsejei Szorgos Nap Ă©s MulatsĂĄg

16-19.00: PapĂ­rmasĂ© lampion workshop, bĂștor restarurĂĄlĂĄs
19.00-22.00: Bogråcsozås, evés, ivås
22.00-tĂłl: MulatsĂĄg

Tårgyadomånyaitokat egész nap tårt karokkal vårjuk!

Folytatjuk kis fĂ©szkĂŒnk szĂ©pĂ­tĂ©sĂ©t, egy lampion kĂ©szĂ­tĂ” workshop keretĂ©ben. SzĂ­nes selyempapĂ­rt, lufikat, ĂŒres befĂ”ttes ĂŒveget, ollĂłt, fölösleges karĂĄcsonyi izzĂłsort, mĂĄr nem szĂŒksĂ©ges rĂ©gi fĂŒzetet, vagy bĂĄrmit, amit szerinted tudunk hasznĂĄlni Ă©r hozni, de a legfontosabb, hogy ha van kedved akkor gyere, hogy a papĂ­rmasĂ© felett gondolkozzunk tovĂĄbb a helyĂŒnk szĂ©pĂ­tĂ©sĂ©n Ă©s Ă©lvezzĂŒk a közössĂ©gi alkotĂĄs gyönyöreit :)

LETT EGY KERTÜNK IS, ami bĂĄr nem nagy, de mĂ©g berendezĂ©sre vĂĄr, ezĂ©rt hozhattok magatokkal bĂĄrmit, amit fel tudtok ide ajĂĄnlani Ă©s egyĂŒtt megtalĂĄljuk a helyĂ©t, illetve a rĂ©gi bĂștorokat felkĂ©szĂ­tjĂŒk a szabadtĂ©ri Ă©letre egy kis festĂ©ssel-lakkozĂĄssal.

https://www.facebook.com/events/539898972729042/

mĂĄjus 2. csĂŒtörtök 17:00-19:00

FĂ©szekrakĂł SirĂĄly sĂ©ta a HosszĂșlĂ©pĂ©s szervezĂ©sĂ©ben

A SirĂĄly a nyolcadik kerĂŒletbe költözött, Ă©s amint kipakoltunk, ideje körĂŒlnĂ©zni egy kicsit a környĂ©ken.

NehĂ©z szĂ­vvel hagytuk ott a KirĂĄly utcĂĄt, de aztĂĄn rĂĄjöttĂŒnk, hogy mostanĂĄban Ă©ppen a Palotanegyedben Ă©s JĂłzsefvĂĄrosban törtĂ©nnek a legizgalmasabb dolgok, Ășgyhogy jĂł helyre kerĂŒltĂŒnk.

HĂĄt kellenek jobb szomszĂ©dok, mint a ZĂĄmbĂł Jimmy klub, a Tilos rĂĄdiĂł vagy MagyarorszĂĄg elsĂ” roma kĂ©pzĂ”mĂ»vĂ©szeti gyĂ»jtemĂ©nye? Hova jĂĄrtak moziba a nyomdĂĄszok, Ă©s hol einstandoltak a PĂĄl utcai fiĂșk? Hol van mĂ©g olyan utcasarok Budapesten, ahol mindig kerĂŒl friss virĂĄg a plĂ©h Krisztus lĂĄbai elĂ©?

Gyertek el, Ă©s nĂ©zzetek körĂŒl a nyolcban a HosszĂșlĂ©pĂ©ssel! FedezzĂŒk fel a vĂĄratlan vĂĄrosrĂ©szleteket, Ă©s az Ășj szomszĂ©dokat, akikkel Ă©rdemes beszĂ©lgetni, mert mostantĂłl valĂłszĂ­nĂ»leg sokat leszĂŒnk majd itt.

måjus 3. péntek

Gothic Party 21. Ăłra

mĂĄjus 4. szombat

MordeYe, PuhĂ­tĂł, Siketfajd 20 Ăłra

https://www.facebook.com/events/543568749015919/?ref=22

Minden friss itt: www.facebook.com/Roham.club Ă©s itt: https://www.facebook.com/srly50
 
 

 

 
  Vissza
Ebben a témában összesen 2 hozzászólás van.



 

     Pedro
    | #2 | 2013-06-28 | 11:01

Ez azért van, mert nincs semmilyen program.

 

     Ág Tibor
    | #1 | 2013-06-28 | 01:22

Az miĂ©rt van, hogy az aktuĂĄlis havi program mindig csak a hĂłnap vĂ©gĂ©n kerĂŒl ki az oldalra - pl. most 28-a van, Ă©s mĂ©g sehol?Nagyon jĂł lenne, ha mĂĄr fent lenne a jĂșliusi, Ă©s lehetne tervezni...
(vagy ha valahol eldugva fent van, csak nem talĂĄlom, akkor Ă­rjĂĄtok meg pls, hogy hovĂĄ)




 

Hozzászólásom a témához:
Nevem:
Hozzászólásom:
Kérlek írd be a
számot